Imprimă     Recomandă     Facebook     Twitter

Structural ConsultingTM Group este unul dintre furnizorii importanţi la nivel naţional în domeniile consultanţei şi trainingului în accesarea de fonduri europene, management şi implementare de proiecte. Asumându-şi un rol activ în promovarea „dezvoltării prin proiecte", compania a creat portalul www.fonduri-structurale.ro - lider de informare electronică şi sursă de referinţă privind fondurile europene în România. De curând, am lansat www.proiecte-structurale.ro, portal menit să ofere informații despre proiectele finanțate din fondurile europene, pe o piață cu o cerere din ce în ce mai acut manifestată în acest sens. proiecte-structurale.ro a luat naștere în urma multitudinii de solicitări din partea utilizatorilor site-ului fonduri-structurale.ro de a avea un site cu informații despre proiecte.

Valori

  • Încredere
  • Integritate
  • Competenţă
  • Muncă în echipă
  • Respect faţă de clienţi
  • Respect faţă de nevoile clienţilor

 

Viziunea noastră:

Vrem să contribuim la întărirea capacităţii locale şi regionale de absorbţie a fondurilor europene susţinând dezvoltarea durabilă.

Misiune:

Oferim clienţilor noştri servicii de informare cu privire la oportunităţi de finanţare, training, consultanţă în pregătirea dosarului de finanţare şi asistenţă tehnică pe durata implementării proiectului.

Decembrie 2017 (0)
Anterioară L M M J V S D  
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Alege judeţul:
află toate noutăţile noastre acum
2006 - 2017. Toate drepturile rezervate.
Structural Consulting Group Structural Consulting Group
Acasă  Contact  Hartă site 
home