Imprimă     Recomandă     Facebook     Twitter
3272 vizite
15 iun 16

Medicii din Timisoara invata sa obtina fonduri europene cu expertii Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro

Medicii din Timisoara vor ca unitatile medicale in care lucreaza sa fie modernizate si sunt dispusi sa depuna un efort pentru asta, invatand sa scrie proiecte ca sa primeasca bani europeni.

„Este foarte greu sa scrii aceste proiecte europene si sa le implementezi, dar se pot obtine sume mari pe care altfel noi nu am fi reusit la nivelul spitalului sa le obtinem de la Minister”, a declarat pentru TVR Olimpia Oprea, manager al Spitalului Municipal Timisoara.

Expertii Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro au conceput un curs de specializare in accesarea fondurilor europene special adaptat nevoilor celor 28 de cursanti care lucreaza in mediul medical din Timisoara. In cadrul sesiunii de instruire care se deruleaza in aceasta saptamana, participantii afla informatii despre programe de finantare care se adreseaza unitatilor medicale si care sunt conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa le respecte. La finalul cursului vor sustine un examen de certificare in urma caruia vor primi certificate de absolvire recunoscute de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

„Este un curs care incearca sa ii acomodeze putin cu noile notiuni, sa inteleaga cadrul, sa stie ce instrumente, ce se finanteaza in aceasta perioada. Numai prin Programul Operational Regional sunt disponibile acum peste 326 de milioane de euro”, a explicat Narciza Zaharia, expert Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro pentru DIGI24.

Septembrie 2019 (0)
Anterioară L M M J V S D  
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Alege judeţul:
află toate noutăţile noastre acum
2007 - 2018. Toate drepturile rezervate.
Structural Consulting Group Structural Consulting Group
Acasă  Contact  Hartă site 
home