Imprimă     Recomandă     Facebook     Twitter
2126 vizite
17 dec 08

Premiu de excelenta pentru fonduri-structurale.ro

In cadrul unei ceremonii speciale organizate in cadrul editiei a II-a a Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor europene, portalul „fonduri-structurale.ro", partener al ziarului euROpeanul, a fost distins cu Diploma de Excelenta in popularizarea, gestionarea si pregatirea programelor de co-finantate din fonduri europene la categoria „Cel mai reusit portal internet de informare si consiliere in domeniul fondurilor europene".
Portalul web www.fonduri-structurale.ro este unul din proiectele de real succes in domeniul finantarilor europene, devenind liderul surselor de informare electronica despre fonduri structurale si generand in jurul sau o comunitate de peste 65.000 de utilizatori pe luna care acceseaza site-ul.
Prin intermediul www.fonduri-structurale.ro, toti cei interesati in finantarile post-aderare afla ultimele informatii despre proiectele finantate din fondurile structurale, identifica posibili parteneri la nivel local/regional/national, pot dezvolta parteneriate pentru a aplica la o linie de finantare, afla ce tipuri de proiecte au fost finantate in alte state membre, afla despre din UE si, nu in ultimul rand, se familiarizeaza cu institutiile la care vor depune solicitarea de finantare. In cadrul portalului www.fonduri-structurale.ro pot fi vazute cateva dintre proiectele de succes implementate in Uniunea Europeana, ca exemple de domenii diverse in care se poate obtine finantare.
Una dintre cele mai apreciate sectiuni ale site-ului este FORUMUL. De la lansare, peste 4.000 de mesaje au fost postate, sectiunile care au generat cele mai multe dezbateri fiind turismul rural si agroturismul, sprijinul imm/mediu afaceri, educatie, sanatate, social.
Proiectul www.fonduri-structurale.ro a fost dezvoltat de o echipa de consultanti cu experienta in programele de preaderare grupati in Structural Consulting Group. „Ideea mi-a venit in ianuarie 2006, perioada in care eram implicat intr-un program de specializare in fonduri structurale, iar informatiile despre stadiul pregatirii Romaniei pentru acccesarea fondurilor structurale se gaseau foarte greu. Atunci m-am gandit ca multi ar putea fi in aceeasi situatie, avand acces limitat la informatii. Am vrut astfel sa le ofer ceva celorlalti si iata ca ideea www.fonduri-structurale.ro a devenit un succes.
Poate aici ar trebui cautata, de fapt, filosofia fondurilor structurale...", a declarat Dragos Jaliu, initiatorul portalului.

Septembrie 2019 (0)
Anterioară L M M J V S D  
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Alege judeţul:
află toate noutăţile noastre acum
2007 - 2018. Toate drepturile rezervate.
Structural Consulting Group Structural Consulting Group
Acasă  Contact  Hartă site 
home